Webbplatspolicy

Definitioner

 • Isonorr, Energiisolering i Norr, med säte i Skellefteå på Nålvägen 3, organisationsnummer 556791-9666, vidare kallat Världens Bästa Företag.
 • Anders Selldén, vidare kallad Anders Selldén (om du saknar humor), Problemlösaren (bättre) eller helst Isoleringsuniversums Härskare.
 • Du, vidare kallad Användare (om du saknar humor), Uttråkad Användare (du läser Webbplatspolicyn – har du verkligen inget bättre för dig?) eller Nyfiken i en strut.
 • Webbsidan https://isonorr.com, vidare kallad Universums Bästa Sida.

Mer specifikt:

 1. Vi är inte förtjusta i advokater och jurister.
 2. Vissa undantag finns dock för punkt 1 – hej, Jonas!
 3. Administratör av Uttråkade Användares personuppgifter som insamlas via Universums Bästa Sida är Världens Bästa Företag, representerat av Isoleringsuniversums Härskare.
 4. Välformulerade definitioner får även den tristaste juridiska rappakaljan att låta bra.
 5. Personuppgifter som samlas in av Isoleringsuniversums Härskare behandlas i enlighet med Europaparlamentets och Europeiska Unionens råds dataskyddsförordning från 27 april 2016.
 6. Dataskyddsförordningen som omnämns i punkt 5 kallas vidare GDPR.

Vad, hur och varför samlas data?

 • Universums Bästa Sida installerar kakor i din webbläsare (cookies). Deras syfte är att få webbläsaren att få Universums Bästa Sida att fungera optimalt.
 • Världens Bästa Sida samlar även in dina uppgifter i analyssyfte – i synnerhet IP-adress, webbläsartyp, operativsystem. Data insamlas, men vi dömer ingen – Världens Bästa Sida struntar blankt i om du använder Windows, Mac eller Linux. Fast om du går in på Världens Bästa Sida via OS/2, kan du räkna med att vi höjer ett ögonbryn.
 • Anmäler du dig för offert eller nyhetsbrev i vårt kontaktformulär – och endast då – ger du oss även tillgång till uppgifter om ditt namn och mejladress.

Hur länge sparas dina uppgifter?

 • Kakor sparas så länge du själv tillåter det. Rensar du dem från din webbläsare, så försvinner de.
 • Namn, mejladress och eventuella företagsuppgifter sparas så länge du tillåter det, det vill säga i de flesta fall från anmälan/kontakt till Uttråkad Användares eller Isoleringsuniversums Härskares död. Det finns dock möjlighet för Uttråkad Användare att avanmäla sig från nyhetsbrevsutskick, men det sker faktiskt ytterst sällan.

Delning av dina personuppgifter

 • Delning av dina uppgifter sker ALDRIG till NÅGON. Inte ens om Harry Styles eller Adele skulle påstå att de vill skicka ett mejl till dig med inbjudan till en privat efterfest – de har inte en chans. Ännu mindre troligt är att vi skulle dela dina uppgifter med nåt annat företag.
 • Endast Världens Bästa Företags Analyticsansvarig och Isoleringsuniversums Härskare ser samlingsdata om dina kakor.
 • Vi gör allt vi kan för att dina personuppgifter ska förbli säkra och inte hamna i orätta händer.

Behandling av dina uppgifter

 • Du har rätt till insyn i dina uppgifter insamlade för nyhetsbrevsprenumeration och kan modifiera dessa eller få dem raderade från vår databas. Sker det sistnämnda, blir vi självfallet ledsna.
 • Du har möjlighet att låta din webbläsare blockera våra kakor. Världens Bästa Sida kommer att ta hänsyn till ditt val.
 • De uppgifter som du lämnar till oss i kontaktformulär gällande Världens Bästa Företags tjänster behålls i offerter och sedermera i kundregister eftersom Skatteverket gillar uppgifter om vem som betalade vad och när. (I synnerhet om du använder dig av ROT-avdraget är Skattemyndigheten extra intresserad.) Du har dock rätt till insyn i dina kundregisteruppgifter och kan modifiera dessa vid behov.

Ytterligare information

Kontakta Isoleringsuniversums Härskare på kontakt@isonorr.com om du har frågor om denna webbplatspolicy.

Om du är missnöjd över hur Världens Bästa Företag behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla det till Integritetsskyddsmyndigheten som är tillsynsmyndighet för personuppgiftsbehandlingen.

Ändringar i webbplatspolicyn

Världens Bästa Företag förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna webbplatspolicy när som helst i tiden i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya juridiska eller tekniska krav. Alla ändringar av denna webbplatspolicy kommer att publiceras på Världens Bästa Företags webbplats.

Dessa villkor har fastställts av Världens Bästa Företag 1 september 2020.